_tm_, a nie wiesz jak to dokladnie sprawdzic badz moze, ktorys z kolegow wie?
[O1] Łożysko przód
Zwiń
X
-
[O1] Łożysko przód
Witam,
Muszę niestety wymienić łożysko przednie. W serwisie ori ok. 290 zł, SKF 240 zł, skodaczesci podobno ori 115 zł, podróby za 80 zł. Interesuje mnie coś dobrego ale w rozsądnej cenie. Osobiście zastanawiam się nad SKF i z serwisu skodaczesci skąd to różnica w cenie ? A co z jakością ?
Proszę o podpowiedź.
Pozdrawiamzaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
-
-
ediada, niestety nie wiem jak jest w skodzie ale w oplu na 100% są łożyska (przynajmniej w astra g) właśnie firmy SKF.
Pamiętam moje zdziwienie jak odebrałem nowiuteńką piastę z łożyskiem z aso opla i ujrzałem napis producenta SKF.
Jeżeli są one sprzedawane jako ori w aso to wydaje mi się, że są godne polecenia.
Komentarz
-
-
Dzięki za odpowiedzi. Zastanawiam się nad zakupem ori ze skodaczesci za 115 zł a SKF za 240 zł. Nie wiem czy warto przepłacać 100 zł i brać SKF. Zakładał może ktoś łożysko ori ze skodaczesci ?
[ Dodano: Sro 21 Sty, 09 10:17 ]
Producentem łożyska ze skodaczesci jest FAG. Warto zaufać firmie FAG za 115 zł, czy warto dołożyć ponad 100 zł za łożysko z SKF ?zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ediadaProducentem łożyska ze skodaczesci jest FAG.Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zurcioO firmie FAG również nie można powiedzieć złego słowa, bo jest to jedna z lepszych firm produkujących łożyska, zresztą podobniej jak SKF.
również polecam i sam takie zakładamNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
lukas_ig, szkoda już zdążyłem zamówić. W każdym bądź razie dzięki za info.
[ Dodano: Wto 09 Mar, 10 12:36 ]
Witam.
Potrzebuję namiaru na kolegę Łukasz w sprawie łożyska.
Problem w tym, że użytkowników o takim loginie jest kilku
Dzięki
[ Dodano: Wto 09 Mar, 10 12:39 ]
upzaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
Komentarz
-
Komentarz